Schoonheidsspecialiste die jou laat stralen

Een goede verzorging is belangrijk voor je uiterlijk en je gevoel. Word jij ook niet gelukkig van een gehydrateerde, gladde huid of van mooie, bruine benen? Bij Glow zorgen we ervoor dat jij helemaal goed in je vel zit. Dat gaat van suikerontharing tot een spraytan en gelaatsverzorgingen.

Verschillende verzorgingen

Ontspan je in onze luxueuze, verwarmde wellness-stoel en laat je eens goed verwennen. 

Geniet van de volgende verzorgingen in het rustgevende salon van Glow.

  • Suikerontharing
  • Gelaatsverzorging
  • Spraytan
  • Manicure en pedicure

Suikerontharing: ontharing met Royx Pro

Royx Pro is een 100% natuurlijk product. De ontharing is dan ook minder pijnlijk omdat er geen huidcellen worden meegenomen. Bovendien heb je nadien geen last van irritaties.

Bij een suikerontharing, werken we met een suikerpasta die op huidtemperatuur wordt toegediend. Deze pasta kleeft aan de lichaamshaartjes. Wanneer de suikerpasta wordt verwijderd, komen de lichaamshaartjes mee. Omdat er geen chemicaliën in het product zitten, is het perfect voor de gevoelige huid!

Je kan kiezen voor een full wax of je kan kiezen om slechts enkele delen van je lichaam te laten waxen. Deze ontharingen zijn zowel voor mannen als voor vrouwen.

Gelaatsverzorging: meer dan 20 verschillende behandelingen

Een goede verzorging zorgt ervoor dat je huid langer jong blijft. Laat een huidanalyse uitvoeren en ontdek jouw pigmentatie en de diepte van je rimpels. Zo kunnen we zien hoeveel schade jouw huid al heeft ondervonden en kunnen we de perfecte verzorging kiezen.

Enkele vaak gekozen verzorgingen:

  • Facial boost: gedurende 45 minuten krijgt jouw huid een flinke boost. De verzorging wordt aangepast aan jouw huidtype.
  • Facial standaard: gedurende één uur krijgt jouw gelaat een verzorgend masker. Tijdens de verzorging krijg je standaard een massage van je armen en handen. In de zomer kan je zelfs kiezen voor een beenscrub of een massage.
  • Facial luxe: gedurende 15-20 minuten krijg je een heerlijke schouder- en nekmassage. Terwijl je gezichtsmasker intrekt, worden de armen en handen ook gemasseerd. De volledige behandeling duurt 1 uur. 

Spraytan: bruinen zonder zon met Sienna X

Sienna X is een product dat volledig gebaseerd is op natuurlijke producten. Zo is het paraben-vrij en zorgt het ingrediënt suikerriet voor een mooie, bruine kleur.

Bij een spraytan kan je kiezen om het hele lichaam te laten kleuren of enkel het bovenlichaam of de benen. Onder het bovenlichaam verstaan we de schouders, het gelaat en de armen.

Naargelang de verzorging, blijft de spraytan 5 tot 7 dagen goed.

Hou bij een spraytan zeker rekening met de volgende zaken:

  • Scrub en scheer je lichaam 24 uur vantevoren grondig
  • Gebruik geen deo, bodylotion of body cream voor de behandeling
  • Draag losse kledij om strepen te voorkomen

Manicure en pedicure: verzorgen van je nagels met CND Shellac

CND Shellac is een hypoallergeen merk van gellac. We verzorgen je handen en voeten en maken van je nagels echte kunstwerkjes. De gellac blijft tot 4 à 5 weken goed op de tenen en 14 dagen op de vingers.

100% natuurlijke producten

Bij Glow vinden we het belangrijk om te werken met ecologische en ‘cruelty free’-producten. Zo werken we enkel met kwaliteitsvolle producten en merken die je terugvindt op de PETA-lijst. Op die manier dragen wij ons steentje bij aan dierenwelzijn en het milieu.

Voor gelaatsverzorgingen werken we met producten van Germaine Cappucini. Dit zorgt voor goede én snelle resultaten. Bovendien kan je de producten ook aankopen in ons salon!

Eerst verzorging, dan make-up en kapsel

Na een professionele verzorging, laat Glow je stralen met prachtige make-up en een kapsel naar jouw wens.

Bekijk de prijzen