Professionele make-upartieste voor huwelijken en productiehuizen in Geel en omstreken

Bruidsmake-up

Zoek jij een make-upartieste die je ultieme make-up op jouw trouwdag kan bezorgen aan huis? Wij zijn actief in Geel en de wijde omgeving. 

Make-up voor professionels

Representatieve make-up voor tv-persoonlijkheden behoort ook tot ons lijstje. Net zoals make-up voor een professionele fotoshoot.

Neem gerust contact met ons op, zodat wij u kunnen verder helpen. 

Mogelijkheden make-up

Bij Glow straal je: of het nu op een doordeweekse dag is, op je trouwdag of tijdens een fotoshoot.

 • Festivalmake-up
 • Make-up voor modellen tijdens een fotoshoot
 • Make-up voor tv-bekendheden
 • Bruidsmakeup
 • Alledaagse make-up

Bruidsmake-up voor jouw en je gasten

Op een speciale dag, wil jij er toch buitengewoon uitzien? Kom 's morgens naar Glow op je huwelijksdag om jou (en je bruidsmeisjes) professioneel te laten maquilleren. Uiteraard hoort ook het opsteken van je kapsel daarbij!

Glow werkt steeds op een persoonlijke manier. Zo luisteren we naar jouw wensen, geven we je advies en laten je stralen de hele dag door.

 • Bruidsmake-up in de vroege uurtjes
 • Make-up voor jou & je gasten op 1 adres
 • Professionele proefmake-up in het salon van Glow

Bruidskapsel en –make-up: werkwijze

Op de mooiste dag van je leven, verdien je een prachtig bruidskapsel en bruidsmake-up. Laat je verzorgen door een professionele bruidsstyliste. Je kom tot bij Glow en wij zorgen voor make-up en een kapsel dat tot in de puntjes is verzorgd.

Hoe gaan we te werk?

 • Contacteer ons om de huwelijksdatum en de datum van de proefsessie voor je kapsel en makeup te bespreken
 • Kom 4 weken voor het huwelijk langs bij Glow voor de proefsessie van 2-3 uur. Verzamel wat voorbeeldplaatjes zodat we samen jouw bruidskapsel en –make-up kunnen bespreken.
 • Op je trouwdag kom je naar ons salon te Geel om jouw trouwkapsel en –make-up te verzorgen. We kunnen je zelfs helpen bij het aantrekken van je trouwjurk.
 • Laat ook je gasten tijdens je trouwdag opmaken en vraag deze extra dienst aan.

Make-up voor productiehuizen, fotografen of privéstudio’s

Bij Glow zijn we gespecialiseerd in het verzorgen van make-up voor productiehuizen, fotografen of voor privéstudio’s in het hele land. Zo zijn we al enkele jaren vaste partner van RTV en verzorgen we de make-up van de presentatrices. 

Tv-persoonlijkheden of modellen opmaken is een vak apart. Wij zorgen voor een persoonlijke aanpak en een uitvoering volledig naar wens van de klant.

100% natuurlijke producten

Bij Glow vinden we het belangrijk om te werken met ecologische en ‘cruelty free’-producten. Zo werken we enkel met kwaliteitsvolle producten en merken die je terugvindt op de PETA-lijst. Op die manier dragen wij ons steentje bij aan dierenwelzijn en het milieu.

Voor make-up werken we met producten van Evagarden & Make-up studio. Deze producten kan je dan ook aankopen in ons salon!

Een professionele hairstyling voor elke gelegenheid

Bij adembenemende make-up hoort natuurlijk ook een prachtig kapsel. Onze hairstyling is zonder knippen en kleuren. We steken je haar op een nonchalante manier op of met mooie haaraccessoires. Jij kiest! Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Ontdek meer over hairstyling