Professionele hairstylist voor events, huwelijken, fotoshoots en productiehuizen

Ben je op zoek naar een hairstylist die prachtige kapsels kan opsteken? Zowel voor events als huwelijken, fotoshoots en tv-programma’s is een mooi uiterlijk voorkomen belangrijk.

Glow is jouw all-in-one partner. Knippen en kleuren van haren behoort niet tot het aanbod, maar een mooi opsteekkapsel of professioneel invlechtwerk wel. Voeg nog een mooi haarjuweel  of bloemen toe en je bent klaar voor elke gelegenheid.

Mogelijkheden hairstyling

Bij Glow straal je: of het nu op een doordeweekse dag is, op je trouwdag of tijdens een fotoshoot.

  • Haar opsteken
  • Clip-in extensions
  • Brushing

Feest- en huwelijkskapsels

Op een speciale dag, wil jij er toch buitengewoon uitzien? Kom 'smorgens naar Glow tijdens je huwelijksdag om voor een prachtig kapsel te zorgen voor jezelf en je bruidsmeisjes. Uiteraard hoort ook prachtige huwelijksmake-up daarbij!

Glow werkt steeds op een persoonlijke manier. Zo luisteren we naar jouw wensen, geven we je advies en laten je stralen, de hele dag door. Een feestkapsel moet natuurlijk een hele tijd mooi blijven.

  • Bruidskapsels in de vroege uurtjes
  • Opsteken van haren voor een bepaald aantal personen
  • Prachtige kapsels in het salon van Glow

Bruidskapsel en –make-up: werkwijze

Op de mooiste dag van je leven, verdien je een prachtig bruidskapsel en bruidsmake-up. Laat je verzorgen door een professionele bruidsstyliste. Je komt tot bij ons in het salon in Geel en wij zorgen voor make-up en een kapsel dat tot in de puntjes is verzorgd.

Hoe gaan we te werk?

  • Contacteer ons om de huwelijksdatum en de datum van de proefsessie voor je kapsel en makeup te bespreken
  • Kom 4 weken voor het huwelijk langs bij Glow voor de proefsessie van 2-3 uur. Verzamel wat voorbeeldplaatjes zodat we samen jouw bruidskapsel en –make-up kunnen bespreken.
  • Op je trouwdag kom je naar ons salon in Geel om jouw trouwkapsel en –make-up te verzorgen. We kunnen je zelfs helpen bij het aantrekken van je trouwjurk.
  • Laat ook je gasten tijdens je trouwdag opmaken en vraag deze extra dienst aan.

Make-up & Hairstyling voor productiehuizen, fotografen of privéstudio’s

Bij Glow zijn we gespecialiseerd in make -up & hairstyling voor opnames van productiehuizen, fotografen of voor privéstudio’s in heel België. 

Tv-persoonlijkheden of modellen opmaken is een vak apart. Wij zorgen voor een persoonlijke aanpak en een uitvoering volledig naar wens van de klant.

100% natuurlijke producten

Bij Glow vinden we het belangrijk om te werken met ecologische en ‘cruelty free’-producten. Zo werken we enkel met kwaliteitsvolle producten en merken die je terugvindt op de PETA-lijst. Op die manier dragen wij ons steentje bij aan dierenwelzijn en het milieu.

Voor hairstyling werken we met producten van Eleven Australia en onze hairaccessoires zijn van het merk Pink Pewter. Deze producten kan je dan ook aankopen in ons salon!

Make-up voor alle gelegenheden

Bij een prachtig kapsel hoort natuurlijk ook adembenemende make-up. Zo passen we de make-up aan voor elke gelegenheid & aan jouw persoonlijke wens. Kies je voor alledaagse make-up, bruidsmake-up of feestmake-up?

Jij kiest! Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Ontdek meer over make-up