Niet jouw typische schoonheidsspecialiste

Van een carrièreswitch gesproken: Ellen ging van stoere autotechnieker naar een gepassioneerde schoonheidspecialiste. Als kind was dit ten slotte al haar grote passie. De voldoening die je krijgt om iemand zich mooi te laten voelen is enorm. Na enkele intensieve opleidingen, blijft Ellen zich verder specialiseren in haar vak. Een uit de hand gelopen hobby kan je dit wel noemen. 

Bringing glow to everyone we touch -

Glow is een allround beautysalon voor mensen dat gaan voor ME-time en comfort. Vrouwen die weten wat ze willen en positive minded zijn.

Bij Glow willen we je laten stralen. Tijdens het bezoek zorgen we er dan ook voor dat je jezelf helemaal goed voelt. Daarom hebben we een verwarmde, luxueuze wellness-stoel. Wanneer je jezelf neerlegt op de stoel, lijkt het alsof je op een andere wereld bent.

Terwijl jij je vertoeft in het paradijs, wordt je huid getrakteerd op een fantastische verzorging met zichtbaar resultaat, we geven steeds no-nonsense advies. Advies waar je echt wijzer van wordt. Je wordt mooi gemaakt met make-up die perfect bij je past en als kers op de taart, maken we van je kapsel een klein kunstwerk.

Partner van RTV

Al drie jaar werkt Ellen freelance voor RTV. Zo zorgt ze ervoor dat de presentatrices er presentabel uitzien op de regionale TV-zender.